'WINTERS  ART'

Wintertjes 2010

Wintertjes 2009

Wintertjes 2008

Wintertjes 2007

Wintertjes 2006

Wintertjes 2005

   Geboorte Stijn

Wintertjes 2004

Wintertjes 2003

Wintertjes 2002

   Geboorte      Jurre & Roos

Geboortekaartjes

Jurre & Roos   oktober 2003

1 oktober, woensdag

En alweer een nieuwe maand. Het gaat echt snel!! Kijk Jurre hier eens even zitten. Klaar voor zijn eerste sessie fysiotherapie!

Nu moet hij ook nog eens naar de huisarts (op aanraden van de fysiotherapeute) om bloed te laten prikken. Om uit te sluiten dat zijn ijzer te laag is.

Volgende week moet hij weer naar de fysiotherapeute. En dan moet Roos trouwens ook.

 

 

 

2 oktober, donderdag

Hieperdepiep HOERA!!!!! want papa die is jarig en dat vieren wij! 40 jaar, oud he?  ;-)

Daarom gaan papa en mama tot en met zondag lekker genieten (zonder ons) in een hotel aan zee. 

En wij... blijven hier en opa Harry & oma Wilma komen oppassen. Gezellige he?

 

 

5 oktober, zondag

Hi hi, gaaf kapsel he? Dit is nu eens wat je noemt 'een paar dagen letterlijk & figuurlijk uitwaaien in Schoorl'.

Ook hebben we Alkmaar, Bergen en Egmond aan zee verkend. Heerlijk! Morgen... is het alweer maandag. Begin van een nieuwe week en dus ook weer van hard werken.

 

 

8 oktober, woensdag Vandaag weer fysiotherapie. Roos gaat prima. Nog even en ze gaat er hard vandoor. Jurre doet 't allemaal wat rustiger aan. Nu gaan we een fietsstoel kopen. Jippie!.

9 oktober, donderdag Ahoy, wij varen in ons bootje op de woeste zee. Hoe stoer wij wel niet zijn kun je zien aan onze tatoo's....

En ach, wat maakt het uit dat ons schip een wasmand is en de oceaan het blauwe speelkleed? (lang leve de reclamefolders met gratis Lion King plakplaatjes!)

Waar we het niet over eens kunnen worden is de rolverdeling. Een schip heeft namelijk maar n kapitein....

Wie zal dat zijn?

 

 

 

10 oktober, vrijdag

Vanmorgen met Roos en Jurre (en oma) naar 't Flevoziekenhuis: controle voor Roos. Goed bericht! Pas in januari 2004 moeten we terugkomen voor een ontwikkelingsonderzoek.

11 oktober, zaterdag

Om de beurt onder de douche met papa en dan snel in de kleren want Alex staat zo voor de deur.

Onze eerste badjassen passen al een tijdje niet meer. Vandaar deze nieuwe. Mooi he? Van oma gehad.

 

 

 

12 oktober, zondag Wat een heerlijk weertje is het vandaag. Daar moeten we van genieten en dus gaan we er op uit.

Hoe vinden jullie ons schoeisel? Van Annemarie gehad. Echte schoenen zijn het nog niet, maar wel een soort sloffen: zootjes. Met 'alleen' sokken aan kunnen we niet op pad. Binnen 5 minuten zijn alle vier de sokken uitgetrokken. En dan mag je hopen dat ze nog in de wagen liggen... Tja, en mama blijft geen sokken kopen!

Roos is een slimme tante. De stukjes brood leg ik voor haar neer op kinderstoel en ze stopt ze zelf n voor n in haar mond! Jurre komt nog niet verder dan het vastpakken van het stukje brood. Vervolgens overpakken in de andere knuist, alwaar hij het flink fijn knijpt en loslaat... op de grond.

 

 

14 oktober, dinsdag

Yeahhhhhhhhhhhhhh, ik ga helemaal uit m'n bol... Ik mag vandaag Roos haar rode schoenen lenen. Prachtig niet?

Vandaag is mama met oma heerlijk op stap geweest. Winkelen in Amsterdam. Daar konden ze ons (dit keer) niet zo goed bij gebruiken. Geeft niet. Wij vermaken ons prima op het kinderdagverblijf. 

Roos heeft daar trouwens een vriendje. Ze hoeft maar een kick te geven of hij brengt haar speelgoedjes. Hij is namelijk AL 3 jaar. Zou ze op oudere mannen vallen? Of is het andersom: dat oudere mannen op Roos vallen? Ach hoe dan ook, ze vermaakt zich prima.

 

 

15 oktober, woensdag Papa is met zijn auto naar een cursus in Veenendaal. Mama haar autootje staat bij de garage... maar we moeten naar de dokter voor Jurre.

Dan maar goed ingepakt (nieuwe winterjassen, heerlijke nomadvoetenzakken) met de benenwagen. Het is een lange tippel, maar we komen er wel. De zon schijnt dus wie doet ons wat?

Ps: voordat wij zo kunnen skin als Snoopy op de achterkant van onze winterjas, moeten we toch echt eerst leren STAAN! Of bestaan er ook ski's waarop je gewoon op je billen kunt zitten? 

16 oktober, donderdag

De auto van mama staat nog steeds bij de garage. Morgen komt ie gelukkig weer terug. Toch moesten we vandaag voor Jurre naar het ziekenhuis. Dan maar met de bus! 

In het ziekenhuis moesten we naar het lab en daar wilden ze 6 buisjes bloed van Jurre hebben. Dat vond hij maar niets en dat heeft hij ze laten weten ook!! De terugweg ging minder voortvarend als de heenweg. Twee bussen moesten we 'laten gaan'. De eerste omdat er al een kinderwagen in het middengedeelte van de bus stond. En de tweede omdat het een ouderwetse bus was met trappetje. De derde bracht ons weer veilig thuis.

 

 

19 oktober, zondag

 

Wat een feest! In Hilversum bij opa Harry voor op de fiets. Jurre gaat mopperen als Harry stopt... dus opa moet blijven fietsen.
 

 

24 oktober, vrijdag

Eind oktober... en een mooie witte tuin! Dat is nog eens een verrassing als je 's ochtends wakker wordt en naar buiten kijkt.

De uitslag van Jurre z'n bloed was prima. Er is geen oorzaak gevonden voor zijn vermoeidheid. Misschien is de verklaring dat hij simpelweg nogal veel van zijn bed houdt ;-)

Roos heeft een 3e (onder)tand. Jurre heeft er nul.

 

 

26 oktober, zondag

Geveld door de griep. Roos begon als eerste... gevolgd door Jurre, Jan & ik. Dit weekend zijn er in totaal 14 mensen langs geweest!!! Hopelijk blijft hen deze ellende bespaard.

 

 

29 oktober, woensdag

'Sapperdeflap', denkt Roos. 'Wat doe ik nou? Net lag ik op mijn buik. Vervolgens drukte ik mezelf op mijn amen omhoog en schoof ik mijn knien onder mijn billen. En nu... nu kan ik bijna al tussen m'n benen door kijken. Ik sta versteld van mijn eigen trucjes. Joehoe Jurre, zie je wat ik al kan!!!'

 

 

30 oktober, donderdag

Roos haar 4e tand komt door. Dit keer een boventand!! Bij Jurre is er nog niets te zien, maar handig is hij wel. Met dat tandenloze bekkie van hem kauwt hij de ene na de andere soepstengel weg! 

31 oktober, vrijdag

Vanochtend lekker douchen met papa. Eerst ging Jurre. Heerlijk vindt hij het. Mama had eindelijk even tijd om de schaar in het haar van Roos te zetten (tja... bij Jurre valt nog niet zo veel te knippen ;-)).

*Dag, dag* zwaait Roos hiernaast met haar nieuwe kapsel.

Tot ziens in november!!