'WINTERS  ART'

Wintertjes 2010

Wintertjes 2009

Wintertjes 2008

Wintertjes 2007

Wintertjes 2006

Wintertjes 2005

   Geboorte Stijn

Wintertjes 2004

Wintertjes 2003

Wintertjes 2002

   Geboorte      Jurre & Roos

Geboortekaartjes

Jurre & Roos   maart 2003

Jeetje, we zijn allebei nogal onder de indruk van Ome Maarten z'n pet! Zoiets moois heeft onze pappa niet.
 

 

Het is al bijna lente en dat is buiten goed te merken. Soms is mamma wat lui en heeft ze niet zo'n zin in een wandeling. Een mooie oplossing is dan de tuin: zo halen we toch even een frisse neus!

Alleen het zonlicht is wat fel aan onze ogen. Misschien moeten we maar snel op zoek naar een zonnebrilletje??

 

 

Vandaag (20-03-03, donderdag) zijn we naar het consultatiebureau geweest. We groeien als kool!! Allebei zijn we 58 cm lang, alleen ons gewicht verschilt nogal. Ik (Roos) weeg zo'n 4900 gram en mijn broer Jurre weegt 6000 gram.

(foto hiernaast: Roos)

 

 

24-03-03, maandag

De zonnebrillen zijn inmiddels aangeschaft. Sinds 17 maart werk ik weer, dus nu kunnen ze mooi 'stoer-zijn' in hun groep op het kinderdagverblijf. Roos vindt het maar niets en gaat er alleen maar hééél hard van huilen. Misschien ook wel zo logisch: de wereld is toch opeens (letterlijk!) anders gekleurd.

Jurre daarentegen heeft nergens problemen mee. Hieronder showt hij de collectie én ook maar meteen de mooie roze bril van z'n zusje.

 

 

31-03-03, maandag

Sinds een aantal weken is mamma weer aan het werk. Een goede gastouder aan huis is nog niet gevonden, dus gaan wij op dit moment naar het kinderdagverblijf. Jurre heeft er moeite mee dat hij niet de hele tijd met de leidsters kan knuffelen en dat hij alleen moet slapen. Daarom is hij soms wat huilerig. Wel heeft hij daar een hele mooie hoge box (zie de foto hiernaast) in de grote speelruimte.

Roos heeft het juist erg naar haar zin tussen de andere (oudere!) kinderen en vermaakt zich prima. Ze krijgt veel aandacht van de andere kinderen omdat zij (samen met haar broer) de jongste kinderen zijn.

Roos versiert met haar glimlach alle andere dreumesjes en peuters, geniet van alle aandacht en slaapt haast niet. Als ze thuis komt van een dagje kdv is ze doodop van alle indrukken.