'WINTERS  ART'

Wintertjes 2010

Wintertjes 2009

Wintertjes 2008

Wintertjes 2007

Wintertjes 2006

Wintertjes 2005

   Geboorte Stijn

Wintertjes 2004

Wintertjes 2003

Wintertjes 2002

   Geboorte      Jurre & Roos

Geboortekaartjes

Jurre & Roos    januari 2003

Inmiddels is Roos niet meer aangesloten op allerlei apparaten!! Het enige dat ze nog goed moet leren is haar flesjes leeg drinken. Vaak lukt dit nog niet. Vandaar dat ze de maagsonde nog even laten zitten. 

Dit is haar nieuwe slaapplek (03-01-03, vrijdag): omdat ze zelf alles kan, hoeft ze niet meer in een echte couveuse te liggen. Ze is ontslagen uit het AMC en weer terug op de couveuseafdeling van het Flevoziekenhuis.

Vandaag hebben we ook de uitslag van de MRI-scan gekregen: positief! Er was niets op te zien (alhoewel dat nog niet alles zegt). Helaas moet ze voorlopig (zo'n 3 maanden) nog wel Luminal blijven gebruiken, omdat haar laatste EEG nog niet helemaal goed was.

 

 

5-01-03, zondag Pappa met Roos (links) en met Jurre (rechts). In de 1e week had Roos (net als haar moeder :-)) mooie donkere haartjes. Jurre is vanaf het begin al rossig geweest. Tot mijn grote verbazing wordt het haar van Roos nu ook rood!! Dat wordt smeren als we naar Parnassia (Bloemendaal) gaan...
 

 

Jurre 6-01-2003, maandag
 

 

7-01-03, dinsdag

De speen bevalt Jurre prima, al is ie nog wat groot...

(foto links)

 

 

Roos wordt erg moe van het badje...

(foto's hieronder)

 

 

8-01-03, woensdag Jan doet Roos in bad. Het leegdrinken van het flesje is na zo'n bad iets te veel gevraagd. Vandaar dat de rest van de fles via de maagsonde gegeven wordt. Wanneer ze de sonde niet meer nodig heeft, mag ze naar huis!

Vandaag weegt Roos trouwens 3 kilo!! (zie foto hieronder: de verpleging heeft een mooi vlaggetje geknutseld om dit te vieren)

 

 

Hoera, hoera!!!!!!

Eindelijk mag Roos ook naar huis.

(links Jurre & rechts Roos)

 

 

12-01-03, zondag

Opa Harry viert zijn 60e verjaardag.

Omdat Roos net terug is uit het ziekenhuis blijft zij met pappa Jan thuis. Jurre gaat met mamma wel even op bezoek.

 

Hij vindt het heerlijk om te kangoeroeŽn met tante Pascal & om de fles te krijgen van overgrootoma Agaath.

's Avonds is Jurre maar wat blij dat hij weer lekker tegen zijn zus kan aankruipen!

 

 

 

Roos is krap een weekje thuis als Jan en ik de indruk krijgen dat het niet goed met haar gaat. De vervelende bewegingen (stuipjes) zijn terug. Wanneer het op z'n ergst is, kun je haar niet eens aanraken of troosten: zo prikkelbaar en geÔrriteerd is ze. 

Voor het weekend nemen we contact op met het ziekenhuis. De medicatie (Luminal) wordt verhoogd.

In het weekend wordt het erger en vandaag (20-01-03, maandag) is ze weer opgenomen in het Flevoziekenhuis. Daar is meteen een 5e EEG gemaakt. De uitslag is nog niet bekend.

Met Jurre zijn we ook druk in de weer. Hij heeft ontzettend veel last van krampjes en heeft vandaag op aanraden van de kinderarts een nieuw soort voeding gekregen: Nutrilon Pepti (koemelkallergie). Hopelijk helpt het, want het is erg zielig om hem zo veel pijn te zien hebben.

Zowel Roos als Jurre groeien als kool: Roos zit nog net onder de 7 pond en Jurre is er al over heen!!

 

 

 
Roos in het ziekenhuis (22-01-03, woensdag)   Jurre (22-01-03, woensdag)
 

 

Hoera, Roos is weer thuis!!!

Vandaag (27-01-03, maandag) gedroegen zowel Roos als Jurre zich erg 'vervelend'. Van pure ellende besloten Jan & ik met hun een ritje in de auto te gaan maken. Dat hielp... ze waren meteen stil. We zijn even langs oma en opa in Hilversum gegaan en daar gedroegen ze zich uiteraard weer voorbeeldig ;-)

Tijdens de terugweg vielen ze in hun maxicosi in de auto in diepe slaap. Wat een rust!!

Thuis wilden we deze 'rust' graag nog even zo houden. En dus hebben we Jurre & Roos met jas en al verplaatst naar hun wippertjes in de box. Hier op de fotootjes lijkt de truc gelukt te zijn... het was echter maar van korte duur (nog geen 10 minuten).