'WINTERS  ART'

Wintertjes 2010

Wintertjes 2009

Wintertjes 2008

Wintertjes 2007

Wintertjes 2006

Wintertjes 2005

   Geboorte Stijn

Wintertjes 2004

Wintertjes 2003

Wintertjes 2002

   Geboorte      Jurre & Roos

Geboortekaartjes

Jurre & Roos   februari 2003

Jurre is voor een nieronderzoek naar het AMC geweest. Bij de laatste echo tijdens de zwangerschap bleek namelijk dat hij te veel 'vocht' in zijn nieren had staan. 

Voor de zekerheid kreeg hij daarom een onderzoek: een infuus met vloeistof... en vervolgens werd er gekeken hoe snel z'n luier 'radioactief' werd.

Na afloop kreeg hij mooie pleisters op zijn hand en op z'n voetje. Kortom, het was een inspannende dag voor hem!! 
 

 

Vanmiddag (1-02-03, zaterdag) is Roos weer opgenomen in het ziekenhuis. Waarschijnlijk komt ze maandag weer naar huis toe.

Jurre is vandaag voor twee nachtjes uit logeren bij opa & oma in Hilversum. Jan & ik 'genieten' dus even van twee fles-, luier- en huilloze nachtjes.

 

 

We krijgen Roos voorlopig nog niet mee naar huis. Gisteren (3-02-03, maandag) bleek uit het gesprek met de kinderarts dat ze eerst verschillende onderzoekjes bij haar willen gaan doen, zoals onder andere een ontwikkelingsonderzoek.

Haar bloedspiegel (Luminal) is 13,8 en dit is eigenlijk veel te laag (de spiegel hoort tussen de 20 en 40 te liggen). Toch laten ze het hierbij, zodat Roos als het ware uit de Luminal kan 'groeien' en ze het over twee maanden niet hoeft af te bouwen.

Op de laatste EEG's was geen epileptische activiteit te zien en dus mogen wij ervan uitgaan dat ze op dit moment niet epileptisch is. Wat er dan wel precies aan de hand is, blijft onduidelijk.

 

 

Roos ligt nog steeds in het ziekenhuis! Vanmiddag (8-02-03, zaterdag) is Jan naar haar toe gegaan, terwijl ik mij thuis bezighield met Jurre (foto rechts). Zo splitsen we ons steeds op.
 

 

Vanmorgen (10-02-03, maandag) zijn we met Jurre naar de chiropractor geweest in verband met zijn krampjes en het vele huilen: baadt het niet dan schaadt het (hopelijk ook) niet... Hij heeft Jurre gekneed, beklopt en betast en volgende week moeten we nog 1x terugkomen. Vervolgens zijn we met z'n drietjes op bezoek geweest bij Roos die nog steeds in het ziekenhuis ligt. De fysiotherapeut heeft inmiddels gekeken naar haar spierspanning en dergelijke. In haar benen is dit namelijk niet gelijk. Hier kan ze gewoon nog overheen groeien, maar het kan ook iets anders zijn. Kortom, ze beginnen nu ook met kinderfysio om het in de gaten te houden. Morgen gaan Jan & ik weer naar het ziekenhuis en dat wordt opgenomen met een videocamera...
13-02-03, donderdag Jurre oefent hier alvast als zanger en danser Ún heeft daarbij de grootste lol...

Veel stelt het nog niet voor, maar het is wel schattig om te zien!!

Roos trekt ook al een boel gekke bekkies en lacht olijk naar de verpleegkundigen van het Flevoziekenhuis. Helaas heb ik daar (nog) geen foto van kunnen nemen.

 

 

Roos is weer terug uit het ziekenhuis. Eindelijk kunnen we weer met de 'grote' duowagen op pad...

18-02-03, dinsdag

PS: mamma is vandaag 33 geworden, al voelt ze zich op dit moment 66

 :-)

 

 

 

19-02-03, woensdag  

Thuis in de box kijkt Roos haar ogen uit. In de tijd dat zij weg was is er heel wat veranderd: een nieuwe mobile en een boel andere dingen in vrolijke kleuren: mooi om naar te kijken!

 

 

 

Roos bedenkt of ze het nou wel of niet leuk vindt om op de bank te zitten en trekt haar 'norse' gezicht.

Jurre vindt het allemaal best en is zoals gewoonlijk tegen zichzelf aan het brabbelen.

 

23 februari, zondag

Oma Maartje is op bezoek en geeft Jurre de fles.