'WINTERS  ART'

Wintertjes 2010

Wintertjes 2009

Wintertjes 2008

Wintertjes 2007

Wintertjes 2006

Wintertjes 2005

   Geboorte Stijn

Wintertjes 2004

Wintertjes 2003

Wintertjes 2002

   Geboorte      Jurre & Roos

Geboortekaartjes

Jurre & Roos   april 2003

Vandaag (3-04-03, donderdag) was een bijzondere dag. We mochten met Rogier op de foto!! Het bijzondere is dat hij de zoon is van een goede vriendin van onze mamma én dat hij maar TWEE daagjes ouder is! (Rogier zit helemaal links)

Jurre had niet zo'n zin in een fotosessie en zette het al snel op een krijsen. Roos daarentegen heeft er een vriendje bij!

 

 

 4-04-03, vrijdag   Roos houdt Jurre goed vast!

Foto links: samen bij oma op schoot.

 

 

18-04-03, vrijdag

Wij krijgen trouwens steeds meer oog voor elkaar. De eerste maanden hadden we niet zo door dat we toch meestal met zijn tweetjes zijn, maar nu vinden we elkaar bijster interessant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE GROETJES VAN JURRE EN .........   ROOS. FIJNE PAASDAGEN!!!
 

 

21-04-03, maandag

Vermoeiend hoor die paasdagen...  papa is blij dat we zo'n groot bed hebben..

23-04-03, woensdag

Het is pas april, maar de zon laat zich regelmatig zien. We hebben de zonnekappen op de maxicosi gezet en uitgetest in de tuin. Hoe vinden jullie onze nieuwe petjes? Zonnig he?

Hieronder foto links Roos & rechts Jurre

 

 

 

 

24-04-03, donderdag

Vandaag moesten we weer naar de OKZ en dus werden we gemeten en gewogen. We groeien goed hoor! (Roos weegt ruim 5900 gram en is 60 cm, Jurre weegt 6900 gram en is 61,5 cm). Ook hebben we voorlopig onze laatste inenting gehad en daar zijn we maar wat blij om.

 

 

 

25-04-03, vrijdag

Roos is vanmorgen voor controle naar het ziekenhuis geweest. Ze is al drie weken gestopt met haar medicatie en dat gaat nog steeds goed.

 

Minder leuk is het eczeem dat overal op haar lichaam zit en zich in rap tempo uitbreidt. Het zou kunnen voortkomen uit (voedsel)allergie en daarom hebben we nu vier weken Nutrilon Pepti geprobeerd, maar helaas... zonder resultaat. De kinderarts kwam met andere voeding aanzetten: Neocate. Dit hebben we inmiddels bij de apotheek gehaald (kosten 810 euro voor vier weken!!) en nu is het afwachten of het een gunstige invloed zal hebben op haar huid...
 

 

26-04-03, zaterdag

Wij worden al echt GROOT! De bakjes zijn uit de kinderwagen gehaald en nu ZITTEN we écht in onze grote wagen. En een bekijks dat we met zijn tweetjes hebben.

Werkelijk iedereen bemoeit zich ermee.

'Goh een tweeling, wat zijn het?' 

Nou ehhh wat dacht je van 'mensen' of 'babies'. 

Ook zijn er mensen die zeggen 'Goh een tweeling, zijn ze identiek?' terwijl toch meestal duidelijk te zien is (kleur van de kleding) dat Roos een meisje is en Jurre een jongen!

'Dat waren ze wel, maar ze zijn er over heen gegroeid' of

'Niet onder de taille' of 

'Nee, ze hebben identieke ouders'.

.... zucht ....

maar het aller aller ergst vind ik als mensen zeggen:

'Oh een tweeling! Dan ben je in één keer klaar!' Hoe komen ze daar nou bij? Wie weet willen we wel graag meer kinderen...

 

 

28-04-03, maandag

Oepssssss... wij dachten dat we al erg groot waren, maar dat valt toch wel wat tegen.  Vergeleken met Robin (de altijd vrolijke, olijke en goedlachse en parmantige 12 maanden oude dame in het midden) zijn wij toch nog échte baby's.

Hopelijk hebben wij over ruim een half jaar net zulke heerlijke verhalen te vertellen als zij vandaag deed, want dat is wel erg gezellig hoor!